De Ronde

Stichting YSY Ronde om Noord-Holland organiseert in 2023 voor de 27ste keer de wedstrijd YSY Ronde om Noord- Holland. Een zeilevenement dat hoog op de lijst van de Nederlandse watersport agenda staat . Het begon in 1996 als een clubevent van de jonge vereniging de YSY. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een landelijk, met zelfs internationale deelnemers evenement.

De start is in BataviaHaven Lelystad via Enkhuizen, Kornwerd naar thuishaven IJmuiden van de YSY. Na jaren in Muiden te zijn begonnen zijn we sinds 2019 naar Lelystad uitgeweken door de extreme groei van de waterplanten “fonteinkruid” in het Markermeer. De deelnemers hebben dit in 2019 positief ervaren, we houden bij wat het fonteinkruid in de toelomst ons brengt. De 27ste YSY Ronde om Noord-Holland zal in 2023 plaatsvinden  op 16en 17 juni 2023.

Nog nooit meegedaan aan De Ronde, bij vragen mail ons gerust.

De YSY Ronde om Noord Holland is een zeilevenement dat alleen doorgang kan vinden door de tomeloze energie van ruim 30 vrijwilligers. Maar ook de sponsoren die ons jaarlijks financieel steunen zijn onmisbaar, met gemeente Velsen  https://www.vvvijmuidenaanzee.nl/nl  als Hoofdsponsor.

Ons team

 

Jan Fredriks

Voorzitter & Wedstijdbegeleider

 

Majel Tromp

Penningmeester en pers

 

Hanneke Raaijmakers 

Secretaris Ronde &  YSY

 

Jan Verjaal

Wedstrijdcommissaris

 

Merel van Luijk

Evenementencommissie

 

Marc Eymael

Materiaal man